SUMMER@BELGRADE

Letnji kamp engleskog za uzrast 12 – 17 i 18 – 25 godina
Hotel Mona Plaza**** u centru Beograda!

Ako mi ovoga leta ne možemo u Englesku, dovešćemo Engleze u Beograd! Časovi engleskog svakog dana, ’tičeri’ kojima je engleski maternji jezik, popodnevni obilasci Beograda i njegovih mnogobrojnih atrakcija, večernje zabave i druženje, a sve to u bezbednom i luksuznom okruženju novog hotela Mona Plaza na Dorćolu.

GDE: U srcu Beograda, na donjem Dorćolu, u novom hotelu sa 4 zvezdice Mona Plaza odakle su mnoge beogradske atrakcije na samo petnaestak minuta hoda.

ŠTA: Letnji jezički kamp – svakodnevna nastava, obilasci grada, zabave, izleti…

KADA: Od 12. jula do 16. avgusta 2020. godine, boravak jedna ili dve nedelje, a može i svih pet!

KAKO: Nastava svakog radnog dana (ponedeljak – petak), predavači Englezi, male grupe od 7-8 učenika. Nadamo se da će grupe biti internacionalne jer ćemo pozvati i mlade iz okolnih zemalja, pošto ni oni, kao ni mi ovoga leta ne mogu putovati u Englesku ni Ameriku.

KOLIKO: 20 časova jezičke nastave nedeljno, boravak jedna ili dve nedelje, a može i duže – kamp je otvoren pet nedelja.SMEŠTAJ: Nov hotel sa četiri zvezdice Mona Plaza na Dorćolu. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom. Nastava je takođe u hotelu – udobno, bezbedno, visok nivo higijenske zaštite.
ISHRANA: pun pansion – doručak i ručak u hotelu (izvanredna kuhinja), a večera u nekom od atraktivnih i popularnih beogradskih restorana (Beton hala, Mama Shelter, Starbucks, Dorćol plac…)OBILASCI: svakodnevni poludnevni obilasci – obilazak Beograda otvorenim autobusom i brodom, šetnja Skadarlijom i kroz pešačku zonu Ulice Kneza Mihaila i sladoled u čuvenoj beogradskoj poslastičarnici, obilazak Kalemegdana i poseta Vojnom muzeju, kupanje na Adi i poseta šoping molu Ada, poseta Muzeju Nikola Tesla, Narodnom muzeju, Muzeju iluzija, Muzej selfija, poseta zoo-vrtu, bioskop na otvorenom...

IZLETI: celodnevni izlet subotom – Avalski toranj, Oplenac, Viminacijum, akva park…
CENA: 92.000 dinara za nedelju dana, 182.000 dinara za dve nedelje
Cena aranžmana uključuje: testiranje, nastavu 20 časova nedeljno, sertifikat o pohađanju, smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice ’Mona’ u luksuznim dvokrevetnim sobama sa kupatilom (nastava na istom mestu), pun pansion (doručak i ručak u hotelu, večera u popularnim beogradskim restoranima), celodnevni izlet subotom, popodnevne aktivnosti sa ulaznicama i večernje zabave.
CENA: za kamp bez smeštaja, sa svim pratećim sadržajima
72.000 dinara za nedelju dana, 142.000 dinara za dve nedelje

PRIJAVLJIVANJE: popunjavanjem i potpisivanjem ugovora sa KUB D.O.O. i uplatom aranžmana. Način plaćanja: gotovinski, preko računa, platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro, Dina)