Bez pratnje
BEOGRAD
LETO U BEOGRADU
CENTARSUMMER @ BELGRADE @ MONA
GDEU srcu Beograda, na donjem Dorćolu, u novom hotelu sa 4 zvezdice ’Mona’ odakle su mnoge beogradske atrakcije na samo petnaestak minuta hoda.
ŠTALetnji jezički kamp – svakodnevna nastava, obilasci grada, zabave, izleti…
KADAOd 12. jula do 16. avgusta 2020. godine, boravak jedna ili dve nedelje, a može i svih pet!
KAKONastava svakog radnog dana (ponedeljak – petak), predavači Englezi, male grupe od 7-8 učenika. Nadamo se da će grupe biti internacionalne jer ćemo pozvati i mlade iz okolnih zemalja, pošto ni oni, kao ni mi ovoga leta ne mogu putovati u Englesku ni Ameriku.
KOLIKO20 časova jezičke nastave nedeljno, boravak jedna ili dve nedelje, a može i duže – kamp je otvoren pet nedelja.
SMEŠTAJNov hotel sa četiri zvezdice ’Mona’ na Dorćolu. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom. Nastava je takođe u hotelu – udobno, bezbedno, visok nivo higijenske zaštite.
ISHRANApun pansion – doručak i ručak u hotelu (izvanredna kuhinja), a večera u nekom od atraktivnih i popularnih beogradskih restorana (Beton hala, Mama Shelter, Starbucks, Dorćol plac…)
OBILASCIsvakodnevni poludnevni obilasci – obilazak Beograda otvorenim autobusom i brodom, šetnja Skadarlijom i kroz pešačku zonu Ulice Kneza Mihaila i sladoled u čuvenoj beogradskoj poslastičarnici, obilazak Kalemegdana i poseta Vojnom muzeju, kupanje na Adi i poseta šoping molu Ada, poseta Muzeju Nikola Tesla, Narodnom muzeju, Muzeju iluzija, poseta zoo-vrtu, bioskop na otvorenom…
IZLETIcelodnevni izlet subotom – Avalski toranj, Oplenac, Viminacijum, akva park…
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
1 ned. 2 ned. 1 ned. 2 ned.
Opšti engleski 12 - 17, 18 - 25 hotel****, 1/2*
u periodu
12/7 - 16/8/20
7 - 8 20 RSD 92000 RSD 142000