Školovanje
Rusija
RACUS - STUDY IN RUSSIA
FAKULTETRACUS
LOKACIJAviše od 15 državnih univerziteta u Rusiji udruženih u grupaciju RACUS otvaraju vrata studiranja u Rusiji na engleskom jeziku mladima iz celog sveta. Većina univerziteta je u Sankt Peterburgu, Moskvi i Nižnji Novogorodu.
PROGRAMOSNOVNE STUDIJE – iz oblasi medicine, stomatologije, farmacije, ekonomije, menadžmenta, marketinga, finansija, bankarstva, računovodstva i revizije, menadžmenta ljudskih resursa, inžineringa, tehničkih nauka, nafta i gas, televizija, film i pozorište, novinarstvo… i još mnogo, mnogo toga.
POSTDIPLOMSKE STUDIJE – iz svih gore navedenih predmeta postoje na master i doktorskom nivou.
TRAJANJEosnovne studije traju 4 godine (osim medicine koja traje 6 godina + 2 godine kliničke prakse, farmacije i stomatologije koje traju 5 godina), postdiplomske studije traju 2 godine, a doktorske 3 godine. Početak studija u oktobru
POSEBNA POGODNOSTstudije izuzetno viokog kvaliteta na renomiranim univerzitetima po izuzetno povoljnim cenama školarine
PRIJAVAdo 1. marta za početak studija u oktobru
SMEŠTAJna kampusu fakulteta u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Ishrana se po želji doplaćuje u kafeteriji fakulteta
CENAgodišnja školarina od USD 3.000 do 5.000 za osnovne ili postdiplomske studije, smeštaj i ishrana od USD 400 do 600 mesečno.