Sa pratnjom
Njujork
YES USA – Columbia University Manhattan
CENTARYES USA – BARNARD COLLEGE - COLUMBIA UNIVERSITY MANHATTAN
GDENa “posh” Upper West Side Menhetnu, na Barnard Koledžu koji se prostire duž Brodvej bulevara. Od Central parka vas deli samo par blokova, a nadaleko poznati Kolumbija univezitet, kome i pripada, je bukvalno sa druge strane ulice. Dok budete šetali ulicama zapadnog Menhetna možda sretnete neke od njegovih poznatih stanovnika, Kijanu Rivsa, Bona, En Hatavej i mnoge druge. Od svetlosti Brodveja i uzavrele guževe Tajms Skvera deli vas samo 15 minuta vožnje metroom čija se stanica nalazi u neposrednoj blizini kampusa a lako se stiže i do svih ostalih znamenitosti… Kampus je otvorenog tipa ali su učionice, spavaonice, restoran, kafeterija i ostali sadržaji, svi na jednom mestu.
KOza uzrast od 13 do 20 godina
ŠTAletnji kurs engleskog jezika uz vanškolski program
KADAjuli, dve nedelje
KAKOnastava u grupama od najviše 15 studenata
KOLIKO20 časova nedeljno
SMEŠTAJmoderne jednokrevetne i dvokrevetne sobe organizovane u stanove (dve jednokrevetne i jedna dvokrevetna soba dele kupatilo)
ISHRANApun pansion, doručak i ručak u univerzitetskom restoranu, vikendom Njujork branč iskustvo, večera u lokalnim restoranima
IZLETIsvake nedelje dva celodnevna izleta (Statua Slobode, Metropoliten muzej, Rokfeler centar, ostrvo Elis, Koni ajland plaža), svakodnevne popodnevne i večernje posete znamenitostima Njujorka (Central park, Bronks zoo vrt i Soho, Kineska četvrt i mala Italija, Bruklinski most, Empajer Stejt Bilding...)
Datoteke za preuzimanje
Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 2 ned.
13-20 studentski dom
1/1 i 1/2
26/7 - 8/8/20
15 20 $3670