Bez pratnje
Kembridž
Magdalene – Advanced Studies
CENTARBUCKSMORE - MAGDALENE COLLEGE - ADVANCED STUDIES
GDEKoledž Modlin je sedmi po starini u Kembridžu, osnovan davne 1428. godine. Nalazi se na reci Kam, pored Magdaleninog mosta na par minuta od istorijskog centra i od svih koledža izgleda sa reke najimpozantnije. Starom zdanju, u okviru koga se nalazi i čuvena Pepisova biblioteka, 2005. godine dodati su novi moderni smeštajni i nastavni blokovi. Prima 70 studenata.
KOza uzrast od 16 do 19 godina, 30% studenata su iz SAD i engleski im je maternji jezik
ŠTAspecijalan letnji kurs gde imate priliku da se u društvu sa američkim studentima usavršavate u oblasti koju najviše volite i planirate da studirate, uz vanškolski program. Unapred se bira dva predmeta sa ponuđene liste od 26 mogućih predmeta: internacionalni biznis, makro i mikro ekonomija, politika i međunarodni odnosi, anglosaksonsko pravo, britanska poezija, muzika, film, biologija za medicinare, fizika, hemija, algebra, statistika, filozofija, klasične civilizacije, istorija umetnosti i arhitekture... Isti ovakav kurs organizovan je i u Oksfordu, na koledžu Brasenoz.
KADAod početka jula, 2 ili 4 nedelje; moguće je dve nedelje boraviti u Kembridžu, a dve nedelje u Oksfordu
KAKOnastava u malim grupama (najviše 6) i individualno, nivo znanja engleskog najmanje C1 (advanced). Predavači su bivši studenti koji su diplomirali na Kembridžu ili Oksfordu.
KOLIKOza svaki od izabrana dva predmeta 10 sati nastave u toku dve nedelje, individualni sastanci sa ličnim tutorom jednom nedeljno, fakultativno IELTS ili SAT nastava bez doplate, tri radionice (po izboru muzika, drama, novinarstvo, filmska produkcija, kreativno pisanje, pevanje, govorništvo...), i učenje veština prezentacija, pregovora, debatovanja i rešavanja problema
SMEŠTAJu jednokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilima u okviru koledža - Benson Kort pored Magdaleninog mosta
ISHRANAsva tri obroka u trpezariji koledža, na kraju svečana večera uz dodelu diploma
IZLETIu toku dve nedelje tri celodnevna (London, Oksford, Kenterberi, Stratford, zamak Vorik) i jedan poludnevni
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 4 ned. 2 ned. 4 ned.
Advanced Studies 16-19 studentski dom 1/1
2/7 - 15/7/17
16/7 - 29/7/17
2/7 - 29/7/17
6 i 1:1 17 h £3180 £6360