Sa pratnjom
London
London City
CENTARALPADIA - LONDON CITY - UNIVERSITY OF THE ARTS CAMPUS
GDEGradski kampus otvorenog tipa u modernom kraju Šordič, prva zona, stanica metroa Old Street. Od smeštaja do kampusa gde je nastava i restoran je oko 5 minuta hoda, uvek u pratnji odrasle osobe. Ovo je miran i bezbedan deo Londona, a u isto vreme atraktivan i uzbudljiv i izuzetno popularan poslednjih godina. Čuveni restoran Džejmija Olivera, Fifteen, nalazi se na desetak minuta hoda. A pešice možete i do katedrale Svetog Pavla, mada za to treba oko pola sata. Na raspolaganju studentima je veliki zatvoreni sportski centar i mnogo prostora za druženje; prima 150 studenata; popularan među mlađim tinejdžerima
KOza uzrast od 13 do 17 godina
ŠTAletnji kurs engleskog jezika uz vanškolski program
KADAjuli, dve nedelje
KAKOnastava uvek pre podne u grupama od najviše 14 polaznika
KOLIKO20 časova nedeljno
SMEŠTAJu rezidenciji University of the Arts, pet minuta hoda do škole i restorana mirnim i bezbednim uličicama i uvek u pratnji; jednokrevetne sobe sa kupatilom organizovane u stanove sa 7-8 soba i zajedničkim dnevnim prostorom; wifi dostupan u zajedničkom boravku, kao i svuda na koledžu gde je nastava. Dobijaju se peškiri koji se menjaju jednom nedeljno. Postoji perionica, kao i školski sef. Dolazak je nedeljom, odlazak subotom.
ISHRANAsva tri obroka u školskom restoranu; subotom uveče je večera u lokalnom restoranu, a nedeljom uveče je 'pizza night' na kampusu.
IZLETIU subotu se ceo dan provodi u Londonu, lanč paket i večera u restoranu u gradu. U nedelju je celodnevni izlet za Brajton. Radnim danima dva puta nedeljno su sportske aktivnosti i obilasci Hokstona, Šordiča i lokalnih atrakcija (muzeji, marketi), a tri puta nedeljno tematske posete centru Londona.
Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 2 ned.
13 - 17 studentski dom
1/1 sa kupatilom
1/7 - 14/7/18
14 20 £1870