Za odrasle
Sevilja
IH Clic
CENTARCLIC INTERNATIONAL HOUSE
GDEU prelepoj, udobnoj, bezbednoj, atraktivnoj, interesantnoj, drevnoj, savremenoj... Sevilji. Ako želite da upoznate autentičnu Španiju - to je to! Sevilja ima sve. Sevilja nikada ne spava. Njene ulice, šetališta, parkovi, kafići, tapas restorančići, trgovi uvek su puni ljudi. Ali nisu to samo turisti - Sevilja je univerzitetski grad, puna mladih, kao lokalnog stanovništva. Dovoljno je velika da vam nikada ne bude dosadno, i dovoljno mala da ceo istorijski centar prepešačite za nešto više od pola sata. A i ne morate baš pešice - gradski saobraćaj je odličan, ali može i bicikom - sa preko 120 km biciklističkih staza u gradu, voziti bicikl u Sevilji je pravo uživanje. U Sevilji se osećate bezbedno i danju i noću. Škola CLIC IH se nalazi u istorijskom centru grada, par minuta hoda od Katedrale, čuvene tvrđave Alkazar, pešačke šoping zone i obale Gvadalkivira koja je omiljeno mesto za rekreaciju. Pored svetlih modernih učionica, tu je i knjižara, biblioteka, atrijum sa restoranom gde možete pojesti jeftin a odličan obrok, terasa sa bazenčićem gde se leti možete osvežiti između časova (mada vas u učionicu neće pustiti u kupaćem kostimu). Škola je otvorena preko celog dana, do 8 uveče, i studenti u njoj vole da borave i van nastave. A u susednoj zgradi možete u popodnevnim časovima pohađati nastavu engleskog jezika sa pravim Špancima (a predavači su pravi Englezi, koji se u Engleskoj sve ređe sreću). CLIC je deo grupacije International House, kao i članica udruženja IALC - i jedni i drugi su simbol kvaliteta za jezičku nastavu širom sveta.
KOstariji od 17 godina
ŠTAopšti španski jezik
ŠTA JOŠposlovni španski; priprema za polaganje zvaničnih ispita DELE; kombinovani kursevi jezik i 6 časova nedeljno fotografija, teatar, flamenko, latinski plesovi, kuvanje.
KADAtokom cele godine, početak kursa svakog ponedeljka, osim za pripremu DELE-a i specijalizovane kurseve
KAKOnastava u grupama od najviše 10 polaznika
KOLIKOnedeljno 20 časova, čas traje 50 minuta
SMEŠTAJU porodici u jednokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, ili u rezidenciji škole i apartmanima koje delite sa drugim studentima, bez ishrane. A za one probirljive tu su i luksuzni apartmani Santa Ana, odmah pored popularne Alamede Herkules načičkane restoranima i kafićima u debeloj senci drvoreda koja vrvi od živosti u svako doba dana. Savršena baza za obilaske i aktivnosti, a od škole 15 minuta pešice.
VIDEOLearn Spanish in Seville @ CLIC International House by Go! Go! España
Razones para aprender español en CLIC IH Sevilla
Clic Spanish Language School Seville - The City
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene Transfer
jedan
pravac
2 ned. 3 ned. 4 ned.
Opšti španski 17+ U porodici ili rezidenciji 10 20 €1115 €1590 €2065 €56
2023. doplata za fotografiju, teatar, flamenko, latinske plesove, kuvanje:
1. nedelja 120 EUR, 2. nedelje 240 EUR, 3. nedelje 360 EUR, 4. nedelje 480 EUR