Bez pratnje
Kembridž
Corpus Christi - WUP
CENTARBUCKSMORE - CORPUS CHRISTI COLLEGE - WORLD UNIVERSITY PREPARATION
GDEKoledž Korpus Kristi u Kembridžu jedan je od šest najstarijih koledža Univerziteta, i jedan od najlepših i najpoznatijih u svetu. Njegova lepota će vas ostaviti 'bez teksta': impozantna stara zdanja, negovani travnjaci, sobe kroz koje su vekovima prolazili nebrojeni naučnici, književnici, državnici... Nalazi se na samo par minuta hoda od gradskog centra sa kafeima, muzejima, radnjama, slikovitom i bezbednom pešačkom zonom. Za ambiciozne studente koji žele da upišu studije u Velikoj Britaniji ovo je prilika koja se ne sme propustiti - provedite nekoliko nedelja na najčuvenijem univerzitetu na svetu i informišite se o proceduri upisa.
KOza uzrast od 16 do 18 godina
ŠTASvake godine barem jedan polaznik ovog kursa upiše se na studije na Univerzitetu u Kembridžu. Specijalan dvonedeljni letnji program osmišljen je da internacionalnim studentima pomogne da uspešnije apliciraju na vodeće britanske univerzitete. Informisaćete se o britanskom obrazovnom sistemu i načinu apliciranja kroz UCAS, učiće vas kako da kritički razmišljate na univerzitetskom nivou, kako se piše esej i sastav o sebi, imaćete individualne sastanke sa svojim tutorom i predavanja iz dva predmeta po svom izboru. Pored Kembridža, posetićete čuvene univerzitete u Oksfordu i Londonu. A sve to u društvu ambicioznih mladih ljudi iz celog sveta sa interesovanjima sličnim vašima.
KADAkrajem juna ili polovinom jula, kurs traje dve nedelje
KAKOnastava u malim grupama (najviše 11) i individualno , nivo znanja najmanje B2 (strong upper intermediate)
KOLIKO20 sati nedeljno nastave i individualni sastanci sa tutorom na početku i na kraju kursa
SMEŠTAJu samom koledžu, jednokervetne i dvokrevetne sobe (mali broj) sa zajedničkim kupatilima
ISHRANAsva tri obroka u lepoj staroj trpezariji koledža, jedna tradicionalna svečana večera – jedinstveno iskustvo
IZLETIdva celodnevna (London, Oksford, Kenterberi, Stratford, zamak Vorik i posete univerzitetima u Oksfordu i Londonu) i jedan poludnevni nedeljno
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 2 ned.
World University Preparation 16-18 studentski dom 1/1 i 1/2
4/7 - 18/7/17
18/7 - 1/8/17
11 i 1:1 20 h £3060