Bez pratnje
Kembridž
Corpus Christi - UKUP
CENTARBUCKSMORE - CORPUS CHRISTI COLLEGE - UK UNIVERSITY PREPARATION
GDEKoledž Korpus Kristi u Kembridžu jedan je od šest najstarijih koledža Univerziteta, i jedan od najlepših i najpoznatijih u svetu. Njegova lepota će vas ostaviti 'bez teksta': impozantna stara zdanja, negovani travnjaci, sobe kroz koje su vekovima prolazili nebrojeni naučnici, književnici, državnici... Nalazi se na samo par minuta hoda od gradskog centra sa kafeima, muzejima, radnjama, slikovitom i bezbednom pešačkom zonom. Za ambiciozne studente koji žele da upišu studije u Velikoj Britaniji ovo je prilika koja se ne sme propustiti - provedite nekoliko nedelja na najčuvenijem univerzitetu na svetu i informišite se o proceduri upisa. Samo da napomenemo, ove godine se Korpus Kristi renovira, tako da su samo određeni delovi otvoreni za upotrebu i Baksmor je dobio ekskluzivno pravo samo na 20 soba. Program Young Leaders koji se ranijih godina ovde odvijao je premešten na druge lokacije. Ovde će ostati samo World University Preparation program.
KOza uzrast od 16 do 18 godina
ŠTASvake godine barem jedan polaznik ovog kursa upiše se na studije na Univerzitetu u Kembridžu. Specijalan dvonedeljni letnji program osmišljen je da internacionalnim studentima pomogne da uspešnije apliciraju na vodeće britanske univerzitete. Informisaćete se o britanskom obrazovnom sistemu i načinu apliciranja kroz UCAS, učiće vas kako da kritički razmišljate na univerzitetskom nivou, kako se piše esej i sastav o sebi, imaćete individualne sastanke sa svojim tutorom koji će vas posavetovati koji program studija da izaberete.. Pored Kembridža, posetićete čuvene univerzitete u Oksfordu i Londonu. A sve to u društvu ambicioznih mladih ljudi iz celog sveta sa interesovanjima sličnim vašima.
KADAjuli, kurs traje dve nedelje
KAKOnastava u malim grupama (najviše 11) i individualno , nivo znanja najmanje B1+ (strong upper intermediate)
KOLIKO20 sati nedeljno nastave i individualni sastanci sa tutorom na početku i na kraju kursa
SMEŠTAJu samom koledžu, jednokervetne sa zajedničkim kupatilima
ISHRANAsva tri obroka, jedna tradicionalna svečana večera – jedinstveno iskustvo
IZLETIdva celodnevna i jedan poludnevni nedeljno - posete čuvenim univerzitetima i koledžima u Kembridžu, Oksfordu, Londonu i poseta Šekspirovom pozorištu Gloub.
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 2 ned.
World University Preparation 16-18 studentski dom 1/1
7/7 - 20/7/19
21/7 - 3/8/19
11 i 1:1 20 h £3300