Bez pratnje
Boston
CATS Academy
CATS ACADEMY
GDEu srcu Njutona, zelenom i afluentnom predgrađu Bostona, samo 15 minuta od centra grada, izvanredna kombinacija mirnog i bezbednog okruženja za učenje, a nadomak kulturne, istorijske i akademske prestonice Amerike, sa najvećom koncentracijom svetski poznatih univerziteta – da pomenemo samo Harvard i MIT. Klasična privatna internatska škola smeštena na sopstvenom prostranom zelenom kampusu, sa moderno opremljenim učionicama i spavaonicama, restoranom i mnoštvom sportskih terena.
KOIvy Tour Summer Programme kurs za uzrast od 14 do 17 godina (engleski jezik minimum B1
ŠTAIvy Tour je intenzivan program za polaznike koji su zainteresovani da svoje srednjoškolsko ili univerzitetsko obrazovanje nastave u SAD. Obići ćete neke od najboljih univerziteta na svetu, usavršiti znanje engleskog jezika, pripremati se za ispit SAT, te upoznati celu komplikovanu proceduru upisa na fakultet…, a sve to uz program aktivnosti i izleta
KADAjuli, avgust, 2 nedelje po kalendaru škole
KAKOnastava u grupama od najviše 12 – 15 polaznika
KOLIKO30 sati nastave nedeljno, čas traje 60 minuta
SMEŠTAJu internatu škole u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilima, organizovanim u stanove, dvadesetak minuta od škole (svakog dana organizovan prevoz školskim autobusom)
ISHRANAsva tri obroka u restoranu škole
IZLETIsubotom celodnevni izlet, svakodnevne popodnevne i večernje aktivnosti, zabave i druženja
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 2 ned.
Ivy Leadership 14-17 internat
1/1 sa kupatilom
9/7 - 22/7/17
23/7 - 5/8/17
30 $4200