Bez pratnje
Oksford
Brasenose - Advanced Studies
GDEKoledž Bresinoz nalazi se u centru Oksforda, odmah pored univerzitetske biblioteke i u blizini Mosta uzdaha. I smeštaji i nastava su u privatnom mirnom Frevin Kortu - niko osim vas nema pristupa ovoj fantastičnoj prestižnoj lokaciji. Odavde ćete sa lakoćom upoznati detaljno ovaj čarobni univerzitetski grad jer pešice možete stići svuda. Bresinoz je školovao mnoge čuvene ljude, uključujući premijera Dejvida Kamerona. Prima 75 studenata.
KOza uzrast od 16 do 19 godina, 30% studenata su iz SAD i engleski im je maternji jezik
ŠTAspecijalan letnji kurs gde imate priliku da se u društvu sa američkim studentima usavršavate u oblasti koju najviše volite i planirate da studirate, uz vanškolski program. Unapred se bira dva predmeta sa ponuđene liste od 26 mogućih predmeta: internacionalni biznis, makro i mikro ekonomija, politika i međunarodni odnosi, anglosaksonsko pravo, britanska poezija, muzika, film, biologija za medicinare, fizika, hemija, algebra, statistika, filozofija, klasične civilizacije, istorija umetnosti i arhitekture... Isti ovakav kurs organizovan je i u Kembridžu, na koledžu Modlin (Magdalene).
KADAod početka jula, 2 ili 4 nedelje; moguće je dve nedelje boraviti u Oksfordu, a dve nedelje u Kembridžu
KAKOnastava u malim grupama (najviše 6) i individualno, nivo znanja engleskog visok. Predavači su bivši studenti koji su diplomirali na Kembridžu ili Oksfordu.
KOLIKOza svaki od izabrana dva predmeta 10 sati nastave u toku dve nedelje, individualni sastanci sa ličnim tutorom jednom nedeljno, fakultativno IELTS ili SAT nastava bez doplate, tri radionice (po izboru muzika, drama, novinarstvo, filmska produkcija, kreativno pisanje, pevanje, govorništvo...), i učenje veština prezentacija, pregovora, debatovanja i rešavanja problema
SMEŠTAJu jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilima u okviru koledža
ISHRANApun pansion, ručak u lokalnim kafeima i restoranima u organizaciji Baksmora
IZLETIu toku dve nedelje tri celodnevna (London, Kembridž, Stratford, Vindzor, Torp park, Bat, Stonhendž) i jedan poludnevni
Vrsta kursa Uzrast Smeštaj Polasci Broj u
grupi max.
Časova
nedeljno
Cene
2 ned. 4 ned. 2 ned. 4 ned.
Advanced Studies 16-19 studentski dom
1/1 i 1/2
2/7 - 15/7/17
16/7 - 29/7/17
2/7 - 29/7/17
6 i 1:1 17 h £3180 £6360